Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Behold sensitiv data for dere selv

 

I dag bruker vi våre mobiler både på jobb og når vi kommer hjem. Mobilen er med oss ut på resturant, på ferier, en tur på byen. Vi handler varer, til deg selv, eller begge deler. Du har gjerne tilgang til din e-post og kanskje andre applikasjoner din virksomhet bruker i daglig arbeid. Og jo mer vi bruker alle disse tjenestene, desto mer sensitiv data lagrer vi. 

Har du kontroll på alle mobile enheter som dere har aktive i dag eller som har vært benyttet via arbeidsplassen deres? Hvilke rutiner har dere dersom noen begynner hos dere, eller slutter hos dere. Hva skjer når en ansatt mister mobilen sin? 

Samsung designet Knox for å ivareta disse bekymringene, så du kan bruke tiden din på noe annet. 

Du kan fjernslette data, du kan forhåndskonfigurere enhetene for nye ansatte, eller når noen skal ha nye enheter. Krev bruk av sikkerhetskode i front. Knox-plattformen beskytter mot inntrenging, skadelig programvare og trusler. 
Det er ikke til å legge skjul på cyberangrep er noe som skjer, hver dag. Vi er sårbare når det kommer til datasikkerhet og viktigheten av å ha gode interne passordrutiner er stor. 

Les om cyperangrep mot små og mellomstore bedrifter

 

 

 

Samsung Knox er enkelt å administrere, konfiguere og distribuere ut til dine ansatte. Og det er jo ikke slik at selv om dere har kontroll på alle bedriftens enheter, så er det jo ingen som har innsyn til enkeltpersoners private bruk. Løsningen kan tilpasses slik at dere tar i bruk de funksjoner som er hensiktsmessig for dere. 

 


Fortell meg mer