Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Skap større arbeidsglede med iPhone, iPad og Mac. 

 

Når du gir folk muligheten til å arbeide slik de vil, og med verktøyene de foretrekker, blir de inspirert til å gjøre sitt ytterste på jobben. De foretrekker iPhone, iPad og Mac fordi de gjør dem mer produktive og kreative. Det blir også enklere å samarbeide. Nå er det lettere enn noensinne å ta Apple-teknologi i bruk på kontoret, og det er enkelt og kostnads­besparende for IT-avdelingen å kjøpe, rulle ut og yte support for Apple-produkter.

 

 

Apple at Work

For å være en attraktiv arbeidsgiver vil det i dag være mer og mer en selvfølge og få tilgang til mobile enheter. Du betaler en høy investeringskost for f.eks smartphone, iPad eller en Mac til de ansatte. 

Finn din neste iPhone i vår nettbutikk 

 

Snu investeringen til kost nytte. Mobile enheter er ikke kun til for å ringes med, surfes på, eller være på sosiale medier.
Få mer ut av din investering ved å ta i bruk enhetene dine til å gjøre arbeidstagerne mer effektive og tilgjengelig gjennom arbeidsdagen.

Med Apple-utviklede håndbøker, ressurser og tjenester kan du redusere kostnader, spare tid og løse problemer under utrulling og administrering av Apple-produkter i virksomheten deres. 

Her finner du håndboken Apple Employee Choice Guide

 

 

 

APRO er en Apple sertifisert bedriftsrådgiver.
Sammen kan vi se på mulighetene dere har!

 

TA KONTAKT