Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Apro Tele og Data AS er medlem av Teleringkjeden

Ledende kjede innen bedriftsmarkedet i Norge

 

Telering er en av Telenors og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Forhandlere har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger i tillegg til å kunne levere et bredt spekter av tjenester og produkter innenfor IT og Data. Vi representerer de største mobiloperatørene i det norske markedet og de største produsentene innenfor telekom, data og IT relatert utstyr. APRO har vært medlem av Telering siden 2011.

 

Mobilitet og fleksibilitet i bedriftenes arbeidsstyrke er en forutsetning for å kunne drive effektivt i de fleste bransjer. Fokuset er på å levere helhetlige løsninger der bedriftens mobile sentralbord, videokonferanser, telefonmøter og dokumentdeling gjøres tilgjengelig enten fra mobil, lesebrett og/eller PC.

 

Telerings forhandlere er serviceinnstilte rådgivere innenfor tele-, data- og videoløsninger og setter sammen optimaliserte kundeløsninger for ulike typer bedrifter. Vi ivaretar alt innen hardware, skytjenester, løsningsoppsett, installasjon, opplæring og drift tilpasset den enkelte kundes behov.

 

Vårt serviceløfte

 

Kjedens målsetting er å fremstå som en pålitelig og profesjonell samarbeidspartner, med stor grad av personlig service og fleksibilitet i kundebetjening. Kundeprogrammet skal gjøre det enkelt og forutsigbart å være kunde. Vår ambisjon er å bidra til at kundene får gevinster av mobilitet i egen arbeidsstyrke.

 

Velkommen til en trygg og god handel!

 

Kjedekontor:
TELERING AS
Kokstaddalen 4

5257 KOKSTAD

Sentralbord: +47 55 11 75 80
epost: post@telering.no
web: www.teleringbedrift.no