Samsung MicroSD Evo Plus 512GB

Minnekort, opptil 100MB/90MBs, UHS-I U3

Varenr: 117438
Alt. varenr: MB-MC512GA/EU
Bestillingsvare (1 dager)
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerUtvidet info
Beskrivelse
Ganske enkelt det riktige kortet

Få mer plass og høyere hastighet med minnekortet EVO. Rust opp enhetene dine med den største kapasiteten og de høyeste lese-/skrivehastighetene i klassen, perfekt for 4K UHD-video.* EVO har forbausende høy ytelse og pålitelighet, slik at du kan lagre og verdsette alt livet har å by på.

*4K UHD-videostøtte for 256 GB, 128 GB og 64 GB kort. Vertsenhetenes kompatibilitet kan variere.Dekk behovet for fart

Ta opp og spill av 4K UHD-video uten forstyrrelser. EVO med 256 GB har en lynrask lesehastigheter opptil 100 MB/s, slik at du kan overføre en 3 GB video til din bærbare PC på bare 38 sekunder.* Ta bilder og video av høy kvalitet og del dem på en, to, tre.

* Ovennevnte lese- og skrivehastigheter bygger på interne tester utført under kontrollerte forhold. Faktiske hastigheter kan variere avhengig av kortets kapasitet.Kapasitet til å “ta det helt ut”

Du trenger aldri mer å bekymre deg for plass. Et minne på hele 256 GB holder til 12 timer med 4K UHD-video, 33 timer med Full HD-video eller 55 200 bilder.* Så sett i gang og nyt alt hva livet har å by på – i tillegg kan du bevare alle minnene.

* Ovennevnte uttalelse bygger på interne tester utført med Samsung Galaxy S7 som vertsenhet og under forutsetning av at gjennomsnittlig faktisk lagringskapasitet er 93,1 % av merket kapasitet. Faktisk lagringskapasitet kan være mindre enn merket kapasitet.Utvidet kompatibilitet

EVO-kortet er kompatibelt med en rekke enheter både for SD og micro SD. SD-adapteren som følger med, passer til de fleste enheter og sørger for at hastighet og ytelse blir opprettholdt.Beskyttelse x 4

Beskytt dine uerstattelige opplevelser med EVO. Kortet har beskyttelse x 4, slik at det tåler opptil 72 timer i sjøvann¹, ekstreme temperaturer², røntgenmaskiner på flyplasser³ og magnetfelter4 tilsvarende en MRI-skanner. Samsung gir 10 års begrenset garanti.

1 Garantert vannbestandig i henhold til IEC 60529 og IPX7
2 Temperaturområde under bruk -25 °C–85 °C, temperaturområde under oppbevaring -40 °C–85°C
3 Opptil 50 røntgen
4 Opptil 15 000 gauss


* Samsung påtar seg ikke ansvar for eventuelle i) skader og/eller tap av data eller ii) utgifter i forbindelse med gjenoppretting av data på minnekortet. 
Teknisk info

Produktinformasjon

Produsent Samsung


Alternativer
Utvidet info
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.