Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

 

NYHETER

 

   

 

Pressemelding 15/6-2016

 

Forlenger stor-avtale med Telering Bedrift APRO

 

Telering Bedrift APRO i Sandefjord får forlenget sine leverandøravtaler med 38 kommuner og Statens Vegvesen. BTV-Innkjøp representerer  de 38 kommunene og avtalen med Statens Vegvesen er landsdekkende.  Verdien på kontraktene er estimert til mellom 60 og 100 millioner kroner.

 

 - Når virksomheter på denne størrelsen forlenger avtalene er det helt klart prestisje for oss og anerkjennelse for det vi har levert til nå. Vi opererer i en bransje  med tøft prispress  og der kundene krever kontinuerlig service og oppfølging. Selve anerkjennelsen for det vi gjør ligger i en forlengelse av kontraktene,  sier styreleder Ronny Røsand i Telering Bedrift APRO.

 

Kontrakten med BTV-Innkjøp – som ble vunnet i et offentlig anbud – handler om leveranse av mobiltelefoner og tilbehør. Avtalen med Statens Vegvesen omhandler Styreleder Ronny Røsand i Telering Bedrift APROleveranse av nettbrett med tilbehør.

 

- I dag har vi rammeavtaler med over ti prosent av alle kommuner i Norge. Kompetanse, gjennomføringsevne og bistandsvilje ut over det som naturlig er medvirkende årsaker til at vi har lykkes med  satsningen på offentlige virksomheter. Vi er fremdeles små nok til å vie mindre kunder oppmerksomhet, men også store nok til at vi kan betjene noen av landets største organisasjoner, sier Røsand.

 

Telering Bedrift APRO er systemintegrator for Telenor og Telia, og en del av den landsdekkende Telering kjeden. Telering Bedrift APRO er tilknyttet offentlig markedsplass, tilbyr elektronisk samhandling og har miljø som et grunnleggende fokusområde i den daglige driften. Selskapet holder til i Sandefjord.


Les også artiklen i Vestviken24
 

 

 

Andre nyhetsartikler
 

NSB VELGER APRO SOM LEVERANDØR AV TELEFONI OG SERVICETJENESTER
19.11.2015
Nå skal bedriften i Sandefjord også levere mobiltelefoner, nettbrett, tilbehør og servicetjenester til virksomhetene i NSB-konsernet.
Kontrakten er estimert til en verdi på mellom 30 og 40 millioner kroner, og avtaleperioden er på inntil fire år.

Les mer

UTDANNINGSETATEN I OSLO
22.05.2015
Utdanningsetaten med 14 000 ansatte og 175 skoler i Oslo skal heretter få levert mobiltelefoner og tilbehør fra Sandefjord-bedriften Telering Bedrift APRO. Avtalens verdi er på potensielt inntil 80 millioner, samt mulighet for å tilby flere etater tilsvarende tjenester.

Les mer...

NETTBRETT BOOM FRA SANDEFJORD
23.10.2014
Telering Bedrift APRO i Sandefjord har fått en ny avtale om levering av nettbrett til Statens Vegvesen i inntil fire år med virkning fra 9. oktober.  I tillegg har fire etater i Oslo kommune valgt å realisere en opsjonsavtale med Sandefjord-selskapet om levering av mobiler og nettbrett de neste to årene. Avtalene har en samlet verdi i intervallet 18 til 46 millioner kroner, avhengig av etterspørsel og utvikling.

Les mer...

VANT OFFENTLIG STORKONTRAKT
06.06.2014
Sandefjord-bedriften Telering Bedrift APRO har for andre gang vunnet anbudet om levering av mobiltelefoner og nettbrett til tre fylkeskommuner, kommuner og fylkesmenn i Vestfold, Telemark og Buskerud. Anbudet ble vunnet i konkurranse med tre andre leverandører og har en verdi på 30 millioner kroner.

Les mer...

STATENS VEGVESEN FORLENGER MED SANDEFJORD BEDRIFT
19.05.2014

Statens Vegvesen har besluttet å fortsette samarbeidet med Telering Bedrift APRO i Sandefjord til utgangen av 2015. Totalverdien på avtalen er i størrelsesorden 45-50 millioner kroner.