Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Kommunikasjon og samhandling - Telenor og Telia

 

Vi samarbeider med de to største operatørene i Norge


APRO tilbyr løsninger fra både Telenor og Telia. Med innsikt og kompetanse på tvers av flere operatører, vil vi kunne gi våre kunder bedre og en mer tilpasset rådgivning, med utgangspunkt i den enkelte kundes behov. Operatørene kan ha ulik løsning, ulik geografisk og kapasitetsmessig dekning og ulik prisstruktur. Sammen finner vi ut hva som passer dere best.

 


En ting er sikkert. Arbeidslivet blir mer og mer digital, og det er en erkjennelse at det er lurt å ikke rygge inn i fremtiden. La dine ansatte få bruke teknologien både jobb og privat med fakturakontroll. Fakturakontroll skiller ut privat bruk og de ansatte får bruke de tjeneneste de ønsker uten å måtte stå til rette for daglig leder eller økonomisjefen. 

Mobilitet satt i system
APRO er din partner når det gjelder hele reisen innenfor kommunikasjon. Du kjøper hardware hos oss, vi kan ta retur når dette er for gammelt, og du kan investere i nytt. Vi tar deg med via kundetilpassede applikasjoner/plattformer som gjør hverdagen enklere og mer digital. Vi sørger for frihet for dine ansatte, satt i system slik at dere har nødvendig kontroll og kan være trygge på at sikkerheten alltid er ivareatt. Spørsmålet du kan stille deg er, hvordan utnytte dagens og fremtidens teknologi best mulig? 


Vi kan også tilby en rekke løsninger som f.eks:

 

 •  Mobilt Bedriftsnett fra Telenor
 •  Telia Bedriftsnett
 •  Office 365
 •  Unified Communications
 •  Splittet faktura/kostnadstrekk
 •  Flåtestyring / DME
 •  Internet of Things
 •  Infoskjermer
 •  Møteromsløsninger
 •  Mobil Sikkerhet
 •  Mobilbytteprogram
 •  Zisson Wave - fleksibel kommunikasjonsløsning. Ideel som beredskapsløsning i tillegg til eksisterende eller som hoved kontaktsenterløsning. 100% skybasert. 


I tillegg har vi eget lager, og selger alt innenfor mobiltelefoni, nettbrett, hodesett og annet tilbehør. Du får tilgang til vår nettbutikk 24/7 og kan handle trygt når på døgnet det passer best for deg!
Vi har også eget kundesenter og tilbyr god service og rask leveringstid!
Se andre kunder som har valgt oss som sin leverandør her.

 

JOBB SMARTERE MED TEKNOLOGIEN!


Kontakt oss for mer informasjon

 

 

BRUKERNE TAR MED SITT DIGITALE OG MOBILE LIV PÅ JOBBEN

 

... og forventer at du som arbeidsgiver kan gi dem samme fleksibilitet og brukeropplevelse på jobbrelaterte plattformer, applikasjoner og flater.

Vi kan bistå dere å se på mobiliteten i deres selskap, og hvordan man best kan jobbe effektivt, mens man samtidig ivaretar nødvendig sikkerhet.