Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.


Hvorfor bør du velge Telering Bedrift APRO som din profesjonelle kommunikasjonsleverandør?
 

  • Eksistert i over 40 år!
  • Vi har kvalifisert og høy kompetanse internt
  • Vi kan håndtere kunder over hele landet
  • Vi er en av landets største leverandører av fastnett-IP og mobilløsninger
  • Du får alltid rask levering og vi har alltid fokus på å holde høy servicegrad
  • Vi designer, leverer, og supporterer løsninger og håndterer deres abonnementsportefølje hos Telenor eller Telia
     
APRO har eksistert i over 40 år, og har levert kommunikasjonsløsninger siden telemonopolet ble oppløst. APRO er en av landets største leverandører av fastnett-, IP- og mobilløsninger. Vår fartstid, og med de ansattes nesten 300 års bransjeerfaring, står vi klare til å bistå din bedrift med dagens og fremtidens kommunikasjonsutfordringer. Vi jobber langsiktig sammen med våre kunder, samt at våre bedriftsrådgivere tenker helhetlig slik at oppetid, tilgjengelighet og beredskap ivaretas på best mulig måte.
Vi er opptatt av at dere som bedrift skal kunne bruke egen tid på egen kjernevirksomhet!
 
APRO har kvalifisert kompetanse og kan forvalte deres totale abonnementsportefølje, inkluderer vedlikehold og optimalisering av abonnementsporteføljen, standardisering av mobilt utstyr, hjelp til å utarbeide brukerpolicy, sikre innhold på mobile enheter samt at vi tilbyr flere gode løsninger for miljøretur. Vi kan bistå i arbeidet eller ta hånd om det meste, du velger det som passer deg best! På dine vegne er vi opptatt av kostnader, bedre tilgjengelighet for egne kunder og utvikling av bedriftens evne til å ta i bruk nye og moderne kommunikasjonsløsninger.
Telering Bedrift betjener bedriftsmarkedet på nasjonalt nivå.
 
Som Telering Bedrift forhandler kjennetegnes vi med høy kompetanse og at vi innehar de nødvendige sertifiseringer på løsninger innen telekommunikasjon. APROs rådgivere, teknikere og ingeniører er spesialister på kommunikasjon og kan skilte med mange store og kjente bedrifter på sine kundelister. Se et utdrag av våre referanser her, og spør oss gjerne om utfyllende informasjon.
Som medlem i Telering, representerer APRO den eneste fagkjeden som har både Telenor og Telia i sin portefølje. APRO er systemintegrator for begge, hvilket betyr at vi designer, leverer og supporterer alle tjenester og løsninger for disse. APRO betjener også kunder som bruker andre operatører i bedriften, hovedfokuset er på optimalisering av tekniske løsninger og frigjøre tid for at din bedrift skal får mer ut av de ansatte gjennom tilgang til nødvendig kommunikasjon over alt.

Apro Tele og Data AS, Fokserødveien 29, 3241 Sandefjord. Orgnr: 987 704 756
Apro Oslo AS, Heggelibakken 2, 0375 Oslo. Orgnr: 917 959 250

 
Kontakt oss 

 

Les om hvilke servicetjenester vi tilbyr våre kunder