Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Telia

 

Nyhet! Fra 1. januar 2017 får alle Telia kunder, både på privat og bedrift høyeste hastighet da Telia åpner for fri fart hvor som helst i landet. Dette innebærer ubegrenset tilgang til opp- og nedlastningshastigheter. 

Les mer på Telia sin hjemmeside

 

 

Trådløs Bedrift

 

Løsninger som skaper verdier i din bedrift

Ledere av små bedrifter har mange oppgaver og mye å holde styr på. Vårt fokus er å tilby deg løsninger som tilfører mobilitet og skaper verdier i din bedrift- og gode mobilabonnement som gjør deg tilgjengelig for kundene dine. Dermed kan du fokusere på det du kan best - lede bedriften effektivt. 


Skap bedre samhandling mellom ansatte og kunder

Aldri har kravet om tilgjengelighet og effektiv kommunikasjon vært større. Kom nærmere kundene og legg til rette for at dine ansatte kan jobbe smartere sammen, uavhengig av tid og sted. 
 

  • Unngå tapt fortjeneste ved tapte anrop med Trådløs Bedrift
  • Hjelp bedriften din med å yte bedre service med Trådløs Bedrift
  • Kutt reisetid og møtekostnader med Mobil konferranse

 

Kontroll på ansattes mobilbruk?


Telia tilbyr tjenesten Kostnadsdeling. Ansattes private vare-og tjenestekjøp på jobbmobilen stiger. Legg til rette for dine ansatte og gi dem friheten til å ta ibruk fremtidens teknologi. Og du slipper å sitte med gul og grønn tusj på slutten av året og finne ut hva den ansatte skal betale og hva bedriften skal betale. 

I dag kan du betale parkering, gi til velledige formål, streame store mengder data og handle mat i butikkene med mobilen. Dette skaper merarbeid for bedriftene. Med gode retningslinjer vet de ansatte også hva som er "greit" og ikke, og føler seg ikke begrenset med sin jobb mobil. De fleste i dag har en mobil, så jobb mobilen er jo fort den private også. 

Prat med oss om Kostnadsdeling

Les mer om tjenesten hos Telia her
 Løsningen som gjør bedriften din mer effektiv

Som leder i en større bedrift er hverdagen ofte preget av utfordringer og krav fra omgivelsene. Det gjelder å identifisere mulighetene, de faktorene som kan gjøre hverdagen litt smartere for deg og dine kollegaer. Det danner et godt grunnlag for å yte maksimalt i møtet med kundene. 


Bedre kommunikasjon og samhandling

Kravet om tilgjengelighet og effektiv kommunikasjon har aldri vært større. Ved å sikre at riktige personer snakker godt sammen og at alle henvendelser går til riktig mottaker kan du utnytte kapasititen i bedriften enda bedre og komme næmere kundene. 

  • Hjelp bedriften din med å yte bedre service med Trådløs Bedrift
  • Reduser tid og kostnader knyttet til møter med Mobil Konferanse
  • Kommuniser effektivt på tvers av plattformer med Samordet Kommunikasjon
  • Automatiser kommunikasjon med skreddesydde SMS løsninger

MIN BEDRIFT KOSTNADSDELING

 

Mange arbeidstakere ønsker å gi til veldedige formål, stemme på Idol eller betale parkering med jobbmobilen. 9 av 10 nordmenn med jobbmobil ønsker derfor at arbeidsgiver skal fordele jobb- og privatkjøp på mobilen. Les om løsningen som gjør det automatisk.

 

 

 

Med kostnadsdeling kan du imøtekomme dagens og fremtidens teknologi. Jobb og fritid flyter mer sammen nå enn tidligere.
 

Kostnadsdeling er utviklet slik at du som bedriftsleder har full oversikt over forbruket, hva som skal hvor i regnskapet og hva som skal innrapporteres til skattemyndighetene. Systemet snakker med de fleste regnskapssystemer og gir dine ansatte en enkel mobilhverdag.

Ansatte i bedriften vil hver måned (eller hvert kvartal ved kvartalsvis faktura) få tilsendt en oversikt på e-post eller SMS over sitt eget forbruk og hvilken del av dette som dekkes av bedriften. I portalen Min Side og i appen Mitt Telia kan også alle dine ansatte se detaljer for bruk i perioden.

Kontakt oss i APRO for å komme igang med Kostnadsdeling.